Χωρίς κατηγορία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 22 Οκτωβρίου η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης

Έτοιμα φαίνεται να είναι όλα για τη μεγάλη πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η πληρωμή θα αφορά σε 600.000 δικαιούχους που έκαναν για το 2020 αίτηση ΟΣΔΕ – (ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου) για την ενιαία ενίσχυση. Οριστικοποιήθηκε όπως όλα δείχνουν η ημερομηνία που ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα κάνει τη μεγάλη πληρωμή στους αγρότες που περιμένουν να δουν λεφτά στην τράπεζα.

Συγκεκριμένα, 48 ώρες θα περιμένουν ακόμη οι περίπου 600.000 δικαιούχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ για να δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα από τις αγροτικές επιδοτήσεις και την προκαταβολή του 70% της ενιαίας ενίσχυσης.

Η ημερομηνία πληρωμής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να έχει κλειδώσει για τις 22 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη.

Η πληρωμή θα αφορά σε 600.000 δικαιούχους που έκαναν για το 2020 αίτηση ΟΣΔΕ – (ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου) για την ενιαία ενίσχυση.

Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται μια φορά κάθε χρόνο (όταν ανοίγει το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, περίπου από Μάρτιο μέχρι Μάιο) 2) που μπορούν να κάνουν όχι μόνο οι επαγγελματίες αγρότες αλλά και οποιοσδήποτε έχει κάποια αγροτική εκμετάλλευση στο όνομα του και με την οποία δηλώνουμε την έκταση που καλλιεργούμε για το τρέχον έτος, ενοικιαζόμενη ή ιδιόκτητη