Χωρίς κατηγορία

ΟΕΒΕ Σερρών: Κάλεσμα συμμετοχής για στήριξη στο Νοσοκομείο

Με αφορμή τη λήψη πρωτοβουλίας των Προέδρων του Επιμελητηρίου Σερρών, του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σερρών καθώς και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών για την εθελοντική στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και των λοιπών Υγειονομικών Μονάδων της Π.Ε. Σερρών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών Σωτήριος Κοτσαμπάς καλεί τους επαγγελματίες συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εν λόγω κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων των ανωτέρω φορέων, αποφασίστηκε όπως ενεργοποιηθεί ο κάτωθι λογαριασμός, προκειμένου τα μέλη των εμπλεκομένων φορέων, αλλά και όλοι οι πολίτες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή:

ΙΒΑΝ: GR35 0140 8100 8100 0200 2015 703
Τράπεζα: Alpha Bank
Δικαιούχος: Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Ν. Σερρών

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν με ομόφωνη απόφαση των παραπάνω φορέων σε ανάγκες που θα κοινοποιηθούν από τις Διοικήσεις των Μονάδων και θα αφορούν σε υγειονομικό υλικό .
Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της εστίασης να συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία αυτή, στο μέτρο του δυνατού, προκειμένου να ενισχυθεί το υγειονομικό σύστημα της Περιφερειακής μας Ενότητας .