ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Υφ. Υγείας Δημήτρης Βαρζόπουλος στις Σέρρες – Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Την πόλη και την Π.Ε. Σερρών θα επισκεφτεί την Δευτέρα 13 Μαΐου ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζοπουλος, επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ., στο  πλαίσιο στις προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για στις ευρωεκλογές.Τον υφυπουργό θα συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος και ο βουλευτής  Χαλκιδικής της Ν.Δ. Γιώργος Ιωάννης.

Πρώτος σταθμός του «γαλάζιου» κλιμακίου θα είναι ο Δήμος Σιντικής, όπου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Σιδηροκάστρου, ενώ θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μακάριο.

Στην συνέχεια τα μέλη του κλιμακίου θα μεταβούν στις Σέρρες, όπου θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις: στη γαλακτοβιομηχανία ΣΕΡΓΑΛ, στα γραφεία του ΕΦΚΑ Σερρών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στο Γενικό Νοσοκομείο. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και εκπροσώπους φορέων και τα μέλη της ΔΕΕΠ Σερρών της Ν.Δ.