ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΡΕΣ

Ο Σύνδεσμος Γυμναστηριούχων Ν. Σερρών εκφράζει την αγανάκτηση του για την παράταση του λουκέτου

Το δελτίο τύπου του συνδέσμου αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Γυμναστηριούχων Ν. Σερρών ( ΣΥ.ΓΥ.ΣΕ) λαμβάνοντας υπόψιν τις ανακοινώσεις του υφυπουργού ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση εκφράζει με έκπληξη την αγωνία αλλά και αγανάκτηση για το γεγονός ότι ο κλάδος θεωρείται από εκπρόσωπο της κυβέρνησης ως επικίνδυνος μεταδότης της ασθένειας του κορονοϊού με αποτέλεσμα να παρατείνεται το λουκέτο στις επιχειρήσεις μέχρι τον Ιούλιο ακόμα και τον Αύγουστο του 2020 και να δυσφημούνται αναίτια και ανεπανόρθωτα».

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων βιώνουν μεγάλες οικονομικές απώλειες τη συγκεκριμένη περίοδο αντιδρούν και περιμένουν με αγωνία την ανάκληση του lockdown.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυμναστήρια των Σερρών είναι κλειστά από τις 13/3/20.
• Επειδή γνωρίζουμε ότι τα γυμναστήρια σε όλο το κόσμο μπαίνουν στη πρώτη ή το πολύ στη δεύτερη φάση επαναλειτουργίας λόγω κορονοϊού.
• Επειδή δίνεται άδεια επαναλειτουργίας από τις 18 Μαΐου σε συναφή επαγγέλματα όπως οι σχολές χορού
• Επειδή τέτοιες αβάσιμες δηλώσεις δυσφημίζουν το κλάδο των γυμναστηρίων και καθιστούν αβέβαιο το μέλλον των επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Γυμναστηριούχων Ν. Σερρών ( ΣΥ.ΓΥ.ΣΕ) καλεί τη κυβέρνηση να επανεξετάσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει σχέση με την επιβίωση του κλάδου και να ανατρέψει τις εντυπώσεις του υφυπουργού Ν. Παπαθανάση στα μέλη των γυμναστηρίων «