ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νοσοκομείο Κορίνθου: Απειλούσε να κάψει τους γιατρούς

Τρόμος στο νοσοκομείο Κορίνθου, όταν νεαρός άνδρας εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο, απειλώντας τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ο άντρας, ο οποίος νωρίτερα είχε εξεταστεί από γιατρούς, εισέβαλε με το μπιτόνι βενζίνης και το καπνογόνο στην πτέρυγα των επειγόντων, στο κτήριο του Γενικού νοσοκομείου Κορίνθου. Παράλληλα, εκτόξευε απειλές κατά των γιατρών, υποστηρίζοντας πως θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει.

Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι βενζίνης, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση και στην παρουσία των αστυνομικών ο δράστης άφησε το μπιτόνι και το καπνογόνο και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το μπιτόνι της βενζίνης και το καπνογόνο κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, σημειώνοντας ότι οι εκτός ορίων εφημερίες και η υποστελέχωση, που δημιουργούν αναμονή, έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να χάνουν την υπομονή τους και να προκαλούν εντάσεις.

Πηγή: ethnos.gr