ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μένιος Φουρθιώτης – Τον βγάζουν από τη φυλακή

Εκτός φυλακών αναμένεται να βρεθεί ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο επί πέντε μήνες προσωρινά φυλακισμένος για την υπόθεση των σκηνοθετημένων επιθέσεων στο σπίτι του αναμένεται να λάβει εξιτήριο εν όψει της δίκης του η οποία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Ο γνωστός παρουσιαστής, κατηγορούμενος για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων, ανάμεσά τους και κακουργήματα, βρέθηκε αρχικά στις Φυλακές Κορυδαλλού μετέπειτα οδηγήθηκε στο «Δρομοκαΐτειο» και επέστρεψε πίσω στις Φυλακές Κορυδαλλού απ’ όπου αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Κατηγορείται συγκεκριμένα για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε προφυλακιστεί με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα την 1η Μαΐου 2021 ενώ προηγούμενη αίτηση αποφυλάκισής του στα μέσα Ιουνίου απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

Σχετικές ειδήσεις

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το μεγάλο παιχνίδι

Serres24

ΣΕΡΡΕΣ Κορωνοϊός: Πόσα τα κρούσματα σήμερα – Η κατανομή σε όλη τη χώρα

Serres24

Εξαπάτησαν 55χρονη στις Σέρρες

stydio3