ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία – Σοκ: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας άνδρας στο κέντρο της Λαμίας. Ο άνδρας απαγχονίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και περαστικοί εντόπισαν τη σορό του.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο 44χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο δεύτερο όροφο. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί ωστόσο η εικόνα προκάλεσε σοκ στους διερχόμενους σε ώρα αιχμής.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν επαγγελματίας ο οποίος έχει το κατάστημα του ακριβώς απέναντι από το σπίτι του 41χρονου, τον είδε να κρέμεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Μετά το αρχικό σοκ και τις φωνές ο επαγγελματίας κάλεσε την αστυνομία η οποία έκλεισε το δρόμο ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του δένοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από το κλιματιστικό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για 44χρονο Λαμιώτη, ο οποίος ήταν άτομο εξαρτημένο από ουσίες και δυστυχώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τραγικού συμβάντος διενεργεί το ΑΤ Λαμίας το οποίο σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: lamianow.gr