Χωρίς κατηγορία

Κρήτη: Η αστυνομία έχει μία ΒΜW 535 για περιπολικό

Μπορεί στο Ντουμπάι οι αστυνομικοί της τροχαίας να κάνουν περιπολίες με Lamborghini Ανentador, αλλά στην Κρήτη έχουν ΒΜW 535.

Εδώ και λίγο καιρό στην διάθεση της τροχαίας του ΒΟΑΚ βρίσκονται 260 άλογα, και συγκεκριμένα μία ΒΜW 535 του 2013, 3000cc, που πραγματικά κλέβει την παράσταση και κόβει το «βήχα» στους παραβάτες.

Πρόκειται για ένα supercar που δεν επιλέχθηκε τυχαία για τον ΒΟΑΚ, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο «δύσκολους» δρόμους της Ελλάδας ο οποίος σε συνδυασμό με την κακή συμπεριφορά των οδηγών έχει τα γνωστά σε όλους και ενίοτε τραγικά αποτελέσματα.

Η ταχύτατη «μπέμπα» δεν αφήνει πλέον και πολλά περιθώρια στους παραβάτες, καθώς με μία γκαζιά διασχίζει μεγάλες αποστάσεις σε χρόνο dt, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ασυνείδητους οδηγούς που δεν ξέρουν από πού τους ήρθε ο «σίφουνας» και η κλήση

Σύμφωνα με πληροφορίες τουzarpanews.gr δύο ακόμη ανάλογα αυτοκίνητα θα ενισχύσουν σύντομα τον ΒΟΑΚ και πρόκειται για ταχύτατα οχήματα που προέρχονται από κατασχέσεις του τελωνείου η από εγκληματικές οργανώσεις.