ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία του συλλόγου παραθεριστών Κάριανης και Οφρυνίου «Η Παραλία» 

Ανακοίνωση του Εξωραιστικού Συλλόγου Παραθεριστών και κατοίκων Παραλίας Οφρυνίου, Ορφανίου και Κάριανης Νομού Καβάλας, «Η ΠΑΡΑΛΙΑ».

«Με αφορμή τις  χθεσινές (3/8/2021)  ξαφνικές  και παρατεταμένες  ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στην παραλιακή ζώνη, ο Σύλλογος μας  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

–1) Την ΔΕΗ Καβάλας
για την έλλειψη  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των κατοίκων και παραθεριστών, αλλά και για το γεγονός ότι δεν απαντάει στις κλήσεις των πολιτών που ζητούν πληροφορίες  για τον λόγο και την διάρκεια των διακοπών.

–2) Τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ  Παγγαίου για την έλλειψη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ του κόσμου σχετικά με τις ενέργειες τους  προς την ΔΕΗ, ώστε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της σωστής ηλεκτροδότησης της παραλιακής ζώνης.

–Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εν έτει 2021, κάτοικοι της παραλίας να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ τα εξοχικά  τους λόγω των διακοπών ρεύματος, και άνθρωποι με σοβαρές παθήσεις  να κινδυνεύουν για τον ίδιο λόγο,  στην κορύφωση  του πρωτοφανούς καύσωνα που πλήττει την χώρα μας.

–Σημειώνουμε ότι από τις 5.00μμ χθες και μέχρι αργά το βράδυ, ΚΑΝΕΙΣ από τους προαναφερόμενους φορείς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στις επανειλημμένες κλήσεις του Προέδρου και άλλων μελών του ΔΣ μας, που ζητούσαν ενημέρωση αλλά και επιθυμούσαν να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειαζόταν.
–Φωτεινή εξαίρεση  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οφρυνίου, το χωριό του οποίου επίσης ταλαιπωρήθηκε από την  πολύωρη (ΕΙΚΟΣΑΩΡΗ για την ακρίβεια!!) διακοπή ρεύματος.

Εκ μέρους  όλων των μελών του Συλλόγου,
εκφράζουμε την ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για την προαναφερόμενη κατάσταση και δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες  για την προστασία των περιουσιών και της διαβίωσής μας.

Για το ΔΣ του Συλλόγου «Η Παραλία»

Ο Πρόεδρος                               η Γεν. Γραμματέας
ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ             ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ