Χωρίς κατηγορία

Ινδία: Τον έβαλαν σε καταψύκτη γιατί νόμιζαν ότι είχε πεθάνει

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία, καθώς μια οικογένεια τοποθέτησε ζωντανό σε καταψύκτη τον 74χρονο παππού διότι τον θεωρούσε νεκρό. Σύμφωνα με το BBC, η οικογένεια υποστηρίζει ότι μια ιδιωτική κλινική ανακοίνωσε τον θάνατο του 74χρονου, ωστόσο δεν έχει προσκομίσει ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου.

Την περασμένη Τρίτη, 13 Οκτωβρίου η υπηρεσία που είχε αναλάβει την ταφή έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, άνοιξε τον καταψύκτη και ανακάλυψε ότι ο παππούς ήταν ακόμα ζωντανός και κινούνταν! Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, που τον μετέφερε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην κατάθεση της Αστυνομίας καταγράφεται ότι η οικογένεια «έδρασε βιαστικά και ανεύθυνα, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή».

Ο διευθυντής της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε, ότι η οικογένεια κάλεσε έναν τοπικό νεκροθάφτη κι ενημέρωσε τους συγγενείς για την κηδεία της Τρίτης. Σημειώνεται, ότι 74χρονος ζούσε με τη σύζυγό, τις δύο κόρες και τον αδελφό του, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές πώς ο ηλικιωμένος κατάφερε να επιζήσει μέσα στον καταψύκτη για σχεδόν 24 ώρες!