Ιερέας ισχυρίζεται ότι έτσι δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός με την Θεία Κοινωνία (Βίντεο)Την ίδια ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε lockdown, ένας ιερέας στο Αγρίνιο, σε κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων προς τους πιστούς, τόνισε πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία και μάλιστα χρησιμοποίησε συγκεκριμένα παραδείγματα για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του.

Το βίντεο με τον ίδιο κυκλοφόρησε και στο YouTube.

Όπως είπε ο ιερέας στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, το περασμένο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορωνοϊό και στη συνέχεια από το ίδιο κουτάλι κοινώνησε κι εκείνος. Αργότερα, αποφάσισε να υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστώσει αν είχε κολλήσει τον ιό κι εκείνο βγήκε αρνητικό.

«Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε», υπογράμμισε ο εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας που ανέφερε πως «η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός». Συμπλήρωσε δε, σύμφωνα με το agrinionews.gr, πως «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια».

Ο ιερέας σημείωσε κατά την ομιλία του σημείωσε πάντως πως «πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».

Ακολουθεί το βίντεο με τo κήρυγμα του ιερέα:

Πηγή: ethnos.gr


Βρείτε μας στο Facebook

BP ΜΑΝΑΦΗΣ


Κάντε ένα σχόλιο

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.