Χωρίς κατηγορία

Η επιχείρηση ναρκωτικών ήταν οικογενειακή υπόθεση

Μπίζνες με ναρκωτικά έκανε μια οικογένεια από περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα «εγκέφαλος» της οικογενειακής επιχείρησης που είχε στηθεί με έδρα τον Δενδροπόταμο ήταν η μητέρα υπό τις οδηγίες της οποίας δρούσαν ο σύζυγος και η κόρη!
Όμως η δράση τους αποκαλύφθηκε και τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν με χειροπέδες.

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ίδιας Υποδιεύθυνσης καθώς και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων προχώρησαν στη σύλληψη σημαντικού στελέχους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο άμεσων συνεργών του.

Πρόκειται για την 52χρονη μητέρα (σημαντικό στέλεχος του κυκλώματος), την 30χρονη κόρης της και τον 58 ετών σύζυγό της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι δράστες συνελήθφησαν χτες το πρωί στην περιοχή του Δενδροποτάμου, καθώς έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους ενός κιλού και 504 γραμμαρίων,

• τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 218 γραμμαρίων,