Χωρίς κατηγορία

Η απάντηση Πολάκη στο εξώδικο Σάκη Ρουβά

Μέσω facebook ήρθε η αντίδραση του Παύλου Πολάκη στο εξώδικο που του έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (8/10).

Αφορμή για την κίνηση του δεύτερου στάθηκαν οι προ ημερών δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για το «ξέπλυμα» – όπως ανέφερε – της Χρυσής Αυγής από μερίδα καλλιτεχνών.

Ο κ. Ρουβάς αναφέρει μεταξύ άλλων στην εξώδικη δήλωσή του: «Αρκεί μία απλή ανάγνωση των δηλώσεών μου, τις οποίες επικαλεστήκατε, προκειμένου να αντιληφθεί οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος ότι ουδεμία στήριξη παρείχα στην Χρυσή Αυγή, αφού είναι γνωστά τόσο τα δημοκρατικά μου φρονήματα και η απόλυτη προσήλωσή μου στους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας μας, αλλά και η απερίφραστη και κατηγορηματική μου αντίθεση σε κάθε είδους βία και τους θιασώτες της, από όπου κι αν προέρχονται».

Ο κ. Πολάκης, από την πλευρά του, τονίζει: «Θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α. από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη».

Ακόμη, δε διστάσε να σχολιάσει πως ενδεχομένως «ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ», γεγονός που εξηγεί, κατά τη γνώμη του, το λόγο για τον οποίο το εν λόγω εξώδικο δημοσιεύτηκε άμεσα από ορισμένα ΜΜΕ.

Αναλυτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έγραψε τα ακόλουθα:

«Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει:

“Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε. Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί”.

Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής” όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη!

ΥΓ: Τα γνωστά “πλυντήρια μνήμης” έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του. Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή!».

Ο Παύλος Πολάκης «ντύνει», μάλιστα, την ανάρτησή του με φωτογραφίες από δημοσιεύματα και άλλο σχετικό με τα λεγόμενά του υλικό: