ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτάνουν οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη – Ανάμεσά τους και των Σερρών

Έφτασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκατοντάδες αγρότες από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, για να μεταφέρουν τα αιτήματά τους με αφορμή και τα εγκαίνια της 30ής «Αgrotica».

Ήδη 100  τρακτέρ με μαύρες σημαίες και φέρετρα, αλλά και λεωφορεία Μελισσοκόμων έχουν παραταχθεί στο κέντρο της πόλης και αναμένεται τουλάχιστον άλλα 150 αγροτικά μηχανήματα και θα παραμείνουν εκεί σε όλη τη διάρκεια της Agrotica, δηλαδή ως και τις 4 Φεβρουαρίου.

Οι αγρότες από την επαρχία Λαγκαδά και τις Σέρρες συναντήθηκαν στο Δερβένι και από εκεί πάνω από 200 τρακτέρ και οχήματα, το ένα πίσω από το άλλο κατευθύνθηκαν προς το Νότιο Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Με μαύρες σημαίες στα τρακτέρ, φέρετρα σε αγροτικά οχήματα αλλά και ρυθμικές κόρνες, αυτήν την ώρα βρίσκονται καθοδόν.

Ξεκίνησαν από την στην οδό Λαγκάδα, έστριψαν στην Καραολή και Δημητρίου από το δημαρχείο Παύλου Μελά, θα συνεχίσουν στη Δενδροπόταμου, στην 26ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Νίκης, για να καταλήξουν στη ΧΑΝΘ.Αγρότες από τα Κουφάλια και τα Γιαννιτσά συναντήθηκαν στα φανάρια του Αγίου Αθανασίου και κατευθύνονται στη Θεσσαλονίκη μέσω της δυτικής εισόδου ενώ θα ακολουθήσουν και αγρότες από το Κιλκίς.