ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Facebook: Τι λέει για τα προβλήματα στα social media

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των σε όλο τον κόσμο καθώς δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Είναι χαρακτηριστικό πως διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το γεγονός αυτό ως παγκόσμιο «κραχ» των social media. Και στην Ελλάδα οι χρήστες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, με τις περισσότερες αναφορές αδυναμίας σύνδεσης να παρουσιάζονται στην Αθήνα.

Η βρετανική Sun μιλά για παρόμοια προβλήματα σε αμέτρητους χρήστες στα social media, ενώ αναφέρει πως έχει ζητήσει από την Facebook να κάνει κάποιο σχόλιο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του FacebookAντι Στόουν με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε πως η εταιρεία γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν και πως «δουλεύουμε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν».

Πάντως μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που «έπεσαν» το Facebook και το Instagram έκαναν την εμφάνισή του στο Twitter χιλιάδες αναρτήσεις με τα χάσταγκ #Facebookdown και #Instagramdown.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν με το δικό τους τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός ενώ δεν έχασαν χρόνο καθώς τρόλαραν τους influencers. Σημειώνεται πως μέχρι τώρα έχουν γραφτεί πάνω από 348.000 σχόλια με το χάσταγκ #facebookdown ενώ με το χάσταγκ #instagramdown πάνω από 346.000 σχόλια.