ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχεται το καλάθι του οδηγού

Το «κουπόνι του οδηγού» θα εξαργυρώνεται τόσο σε εξουσιοδοτημένα όσο και σε ελεύθερα συνεργεία, ενώ δεν θα καλύπτει τα πλήρως ηλεκτρικά.

Ένα νέο καλάθι θα κάνει την εμφάνιση του το επόμενο διάστημα και δεν θα αφορά ούτε το ρεύμα, ούτε τα τρόφιμα, ούτε τη βενζίνη αλλά… τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το newsauto το επόμενο διάστημα θα έρθει ένα νέο κουπόνι που θα αφορά τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα τους και το οποίο θα τους δίνει τη δυνατότητα να τα επισκευάσουν σε συνεργεία.

Ο λόγος για τη θέσπιση του «καλαθιού του οδηγού» δεν είναι άλλο από την κακή κατάσταση που βρίσκονται πολλά από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έχει έτοιμο ένα δραστικό σχέδιο…

Το «καλάθι του οδηγού», όπως είπε και ο υπουργός, δεν μπορεί να καλύπτει το πλήρες κόστος ενός σέρβις αλλά θα βοηθά να γίνεται πιο προσιτό. Το κριτήριο θα είναι και πάλι τα εισοδηματικά κριτήρια, ενώ το πόσο που θα καταβάλλεται θα είναι ανάλογο με τα κυβικά του αυτοκινήτου που έχουν στην κατοχή τους οι δικαιούχοι. ‘Ετσι το ποσό που θα παίρνει ο ιδιοκτήτης ενός χιλιαριού –ο υπολογισμός θα γίνεται με βάση τις μέσες τιμές που υπάρχουν στην αγορά για εργασία και ανταλλακτικά- θα είναι μικρότερο από αυτό που θα αντιστοιχεί σε ένα δίλιτρο.

Το «κουπόνι του οδηγού» θα εξαργυρώνεται τόσο σε εξουσιοδοτημένα όσο και σε ελεύθερα συνεργεία, ενώ δεν θα καλύπτει τα πλήρως ηλεκτρικά.