Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη του Κώστα Σκρέκα στο Κιλκίς

Τα έργα αξιοποίησης των υδάτινων πόρων θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας.

Η επίσκεψη του κ. Σκρέκα έρχεται έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, με αντικείμενο τα αρδευτικά έργα.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υφιστάμενα έργα, ώστε να ολοκληρωθούν γρήγορα, μειώνοντας σημαντικά το κόστος άρδευσης για τους αγρότες.

Ο κ. Σκρέκας θα επισκεφθεί την περιοχή του Φράγματος Γουμένισσας, το αρδευτικό έργο της Αρτζάν Αματόβου, το Φράγμα Σελεμλή, τον Συνεταιριστικό Σύλλογο Μουριών και το Φράγμα Μεταξοχωρίου.

Το μεσημέρι θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Κιλκίς, όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς.