ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού

Ένταλμα σύλληψης για Έλληνα οπαδό εκδόθηκε μετά την ταυτοποίησή του από την Αστυνομία, καθώς αναφέρεται στη δικογραφία που αφορά τα βίαια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει παραδοθεί στην εισαγγελία.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου οπαδού στις συγκρούσεις έγινε αντιληπτή έπειτα από ενοχοποιητικές αναρτήσεις που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παραδέχθηκε ανοιχτά τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, πάντως, αναφέρει πως η ταυτοποίηση του δολοφόνου είναι θέμα ημερών, ενώ το σκεπτικό προφυλάκισης των Κροατών αναφέρεται σε μεταξύ τους διακριτούς ρόλους, με επιχειρησιακή δομή και ροπή σε νέες εγκληματικές πράξεις.

Πηγή: ethnos.gr