ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκείνη 81χρονών εκείνος 36 – Της κόβει τα νύχια των ποδιών και την κουβαλά στις σκάλες

Ο Mohamed Ahmed Ibriham ξετρέλανε την 81χρονη Iris Jones όταν γνωρίστηκαν μέσω Facebook το 2019. Σύντομα η ηλικιωμένη γυναίκα θα πετούσε για Αίγυπτο προκειμένου να είναι μαζί του. Τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Η σχέση του ζευγαριού ήρθε στη δημοσιότητα πέρυσι όταν εμφανίστηκαν στην εκπομπή This Morning του ITV για να μιλήσουν για την τεράστια διαφορά ηλικίας τους. Σε αυτή την εκπομπή όμως κατέληξαν να μιλάνε και για τη σεξουαλική τους ζωή. «Η πρώτη νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα πως ήμουν ξανά παρθένα», είχε πει εκείνη χαρακτηριστικά.

Τώρα η Iris αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω Facebook πως ο σύντροφός της «της κόβει τα νύχια των ποδιών της», κοιμήθηκε στο πάτωμα του νοσοκομείου όταν εκείνη ανέρρωνε από μια πτώση και την κουβαλά στις σκάλες.

«Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς σου κόβει τα νύχια των ποδιών σου. Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς σε κουβαλά στις σκάλες επειδή το ασανσέρ έχει χαλάσει.

Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς περνά ώρες ψάχνοντας το τηλέφωνο που άφησες σε ένα ταξί. Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς κοιμάται στο πάτωμα του νοσοκομείου και αρνείται να φύγει καθώς αναρρώνεις από μια πτώση.

Αγάπη είναι να με ανέχεσαι όταν παραπονιέμαι για τη ζέστη στην Αίγυπτο! Η ζέστη ήταν αμείλικτη, γι’ αυτό και παραπονιόμουν. Σε αγαπώ για όλα όσα είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι, Mohamed», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.