Χωρίς κατηγορία

Δήμος Βισαλτίας: Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές

Ο Δήμος Βισαλτίας ανακοινώνει ότι λόγω των νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊου Covid-19 που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020, καθώς “περνά” σε επίπεδο συναγερμού 4, λόγω της αυξημένης διασποράς του κορονοϊού, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, οι λαϊκές αγορές του Δήμου θα λειτουργήσουν ως εξής:

• Λαϊκή αγορά Νιγρίτας
Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8). Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

• Λαϊκή Αγορά Δημητριτσίου
Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένη λίστα συμμετεχόντων, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

• Λαϊκή Αγορά Μαυροθάλασσας
Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του 50% των παραγωγών και πωλητών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες. Οι παραπάνω πωλητές θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 3 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους. Περιορισμός στις μετακινήσεις των εμπόρων (από περιοχή που είναι κόκκινη). Παρακαλούνται όλοι να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα μετά από σχετική οδηγία του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.