ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σιντικής: Μεγάλες μειώσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

Γενναία μείωση τελών για τους όλους τους επαγγελματίες – αγρότες – κτηνοτρόφους – βιοτέχνες σε τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, που αγγίζουν μέχρι και το 67%!

Σε σημαντικές μειώσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για όλους τους επαγγελματίες και βιοτέχνες (εστίαση, αγρότες, κτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες μαντρών – αντιπροσωπειών αυτοκινήτων – χώρων αποθηκεύσεων – γραφείων κλπ.) προχωρά ο Δήμος Σιντικής. Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής του Φώτη Δομουχτσίδη για μειώσεις, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν μέχρι και το 67%, έγινε δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των επαγγελματικών χώρων κατά 20% – προτεινόμενη τιμή 2,20 από 2,79.

Μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των βιοτεχνικών χώρων κατά 67% – προτεινόμενη τιμή 0,80 από 2,45.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης με δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Ο Δήμος Σιντικής, συναισθανόμενος τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες μας όλο αυτό το διάστημα, αποφάσισε να προχωρήσει σε γενναίες μειώσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. Πρόκειται για σημαντικές ελαφρύνσεις, στις οποίες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, με μοναδικό γνώμονα να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες μας να ορθοποδήσουν».