ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σερρών: Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου, στο δήμο Σερρών έχει ως εξής:

ΩΡΑ 07.00 – Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών
ΩΡΑ 08.00 – Έπαρση της Σημαίας της πόλης
ΩΡΑ 11.00 – Θα τελεσθεί Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ και θα συμπαρασταθεί ο Ιερός κλήρος της πόλης.
– Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ελευθερία Πάνου εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ Ροδόπολης-Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών.
ΩΡΑ 11.30 – Μετάβαση στον ανδριάντα του ΕΜΜ. ΠΑΠΑ στην πλατεία Ελευθερίας.
– Έναρξη τελετής
– Κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης, Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τον Διοικητή του 10 ου Συντάγματος, τον Δήμαρχο Σερρών, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Σερρών, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων κ.λ.π.
– Σιγή ενός λεπτού.
– Εθνικός Ύμνος.
Τέλος τελετής.

ΩΡΑ 12.00 -Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Σπουδαστών, Μαθητών, Μαθητριών, Οδηγών και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

-Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Τελετάρχες ορίζοντα οι κ.κ. Πολυχρόνης Κουκουζέλης και Κωνσταντίνος Αργυρίου υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.