ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σερρών: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες

Σε νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες προχωρά ο Δήμος Σερρών πρωτοστατώντας στις δράσεις ψηφιακής διακυβέρνησης για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ταχύτατη και αποτελεσματικότατη εξυπηρέτηση των πολιτών σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σερρών ολοκλήρωσε και έθεσε σε λειτουργία μία νέα πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών συνεχίζοντας και ενισχύοντας τις δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που εφαρμόζει, ήδη, με την υπηρεσία e-Δημότης καθώς και με την υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής και online έκδοσης ταυτότητας οφειλής και υπολογισμό προσαυξήσεων.

«Ο Δήμος Σερρών προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην εποχή της ψηφιακής διακυβέρνησης και στη μετατροπή του σε έξυπνο Δήμο, σύμφωνα με τον στρατηγικό μας σχεδιασμό.

Η νέα πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου μας προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους πολίτες να αιτηθούν και να παραλάβουν ηλεκτρονικά και χωρίς τη φυσική τους παρουσία Πιστοποιητικά, Βεβαιώσεις ή να υποβάλλουν άλλες αιτήσεις.

Έτσι, βάζουμε τέλος στις ουρές, αναβαθμίζεται η εξυπηρέτηση των πολιτών, ενισχύεται η διαφάνεια και η ασφάλεια των διαδικασιών, ενώ επιπλέον εξοικονομούνται σημαντικοί πόροι.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και στον ψηφιακό μετασχηματισμό, που θα οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες Υπηρεσίες προς τους πολίτες και αμεσότερη εξυπηρέτηση», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης