Χωρίς κατηγορία

Δήμος Σερρών: Μεγάλη ανταπόκριση Σερραίων στην εθελοντική αιμοδοσία

Μεγάλη ήταν για άλλη μία φορά η ανταπόκριση των Σερραίων στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου Σερρών για αιμοδοσία παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Νέοι και παλαιοί εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών και τη συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών σε συνεργασία πάντα με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Η διαδικασία της αιμοδοσίας διεξήχθη υπό τους αυστηρούς κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του ΕΟΔΥ.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη μεγάλη συμμετοχή τους στην δράση αιμοδοσίας, που διοργάνωσε για πέμπτη φορά ο Δήμος Σερρών στηρίζοντας την προσπάθεια για την εξασφάλιση του πολύτιμου αυτού αγαθού ειδικά σε μία κρίσιμη περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες. Παράλληλα, ευχαριστώ για την πολύ καλή συνεργασία τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.