ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σερρών: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε 150 οικογένειες

Ο Δήμος Σερρών, στην προσπάθειά του να ενισχύσει  οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης λόγω επιβολής μέτρων για την εξάπλωση  του κορωνοϊού COVID-19, θα προχωρήσει σε διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και ιδιαίτερα ειδών διατροφής και ειδών υγιεινής σε 150 οικογένειες.

Η διανομή των προϊόντων θα διεξαχθεί στους δικαιούχους στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Βενιζέλου 139,  την Δευτέρα 31 Μαΐου και την Τρίτη 1 Ιουνίου και ώρες 09:00 έως 13:00.

Είχε προηγηθεί πρόσκληση που ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου στις 27-1-2021 με το οποίο προσήλθαν οι δημότες στο γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ.Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και υπέβαλαν αιτήσεις . Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την επεξεργασία των αιτήσεων από την αρμόδια επιτροπή.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας, στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Σχετικές ειδήσεις

Δήμος Βισαλτίας: Που θα γίνονται οι πολιτικοί γάμοι

Serres24

Σέρρες: Απεβίωσε ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης

Serres24

ΣΕΡΡΕΣ Κορωνοϊός: Πόσα τα κρούσματα σήμερα – Η κατανομή σε όλη τη χώρα

Serres24