ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Σερρών: Ανασχηματισμός στη διοίκηση του Δήμου – Οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα όρισε σήμερα τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Σερρών με τη θητεία τους να ισχύει από 13-1-2026 έως 12-1-2027.

Αναλυτικά οι νέοι Αντιδήμαρχοι, όπως ορίστηκαν με απόφαση της Δημάρχου Σερρών είναι:

Νικόλαος Κουφοτόλης, Άμισθος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Παύλος Πουλιάκας, Άμισθος Αντιδήμαρχος «Τεχνικής Υπηρεσίας και Υπηρεσίας Δόμησης».

Νικόλαος Φρυδάς, Έμμισθος Αντιδήμαρχος «Διεύθυνσης Οικονομικών, Αθλητισμού και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σερρών».

Γεώργιος Καδής, Έμμισθος Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Καθημερινότητας πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας».

Άννα Ιορδανίδου, Έμμισθη Αντιδήμαρχος «Πολιτικής Προστασίας, Καθημερινότητας Κοινοτήτων και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λευκώνα.

Παναγιώτης Κεϊσογλου, Έμμισθος Αντιδήμαρχος «Παιδείας, Νέας Γενιάς και Χρήσεων Δημοσίων Χώρων (Τμήμα Αδειοδοτήσεων)».

Δημήτριος Μιχτσόγλου, Έμμισθος Αντιδήμαρχος «Καθαριότητας και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Βροντούς και Ορεινής».

Χρυσοβαλάντης Καζακίδης, Έμμισθος Αντιδήμαρχος «Αγροτικής Οικονομίας, Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, Λαϊκών Αγορών και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σκουτάρεως.

Μαγδαληνή Μπάρμπα, Έμμισθη Αντιδήμαρχος «Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Επιχειρηματικότητας και τόπον Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καπετάν Μητρούση».

Χρυσούλα Καρασουλτάνη, Έμμισθη Αντιδήμαρχος «Κοινωνικών Δομών και Τρίτης Ηλικίας».

Λεμονιά Κεσούλη, Άμισθη Αντιδήμαρχος «Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Ισότητας».

Βασιλική Πανταζή, παραμένει Πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.).

Δέσποινα Χατζηγαβριήλ, παραμένει Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Σερρών (ΔΕΥΑΣ).

Κωνσταντίνος Μπέγος, παραμένει Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Κατόπιν της παραίτησης της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών Χρυσούλας Δρίγκα, η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, προτείνει για νέο Πρόεδρο τον Αθανάσιο Παπαδόπουλο.

Η Δήμαρχος Σερρών εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την κ. Δρίγκα για την ουσιαστική και υπεύθυνη προσφορά της στο θεσμικό της ρόλο ως Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας το ήθος, τη συνέπεια και την προσήλωσή της στη δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα, η κ. Μητλιάγκα υπογραμμίζει ότι η κ. Δρίγκα υπήρξε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, αφήνοντας το δικό της «αποτύπωμα» στη λειτουργία του κορυφαίου συλλογικού οργάνου.

Τις επόμενες ημέρες, η κ. Δρίγκα θα αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Πρόληψης, Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ».

Σε δήλωσή της, η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε: «Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνεργασία και αποφασιστικότητα, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη ανάπτυξη του Δήμου Σερρών. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους».