ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΡΕΣ

Δημιούργησαν νέο τμήμα (δρομείς υγείας Πανσερραϊκού) και ανέλαβαν δράση

Εθελοντισμός=μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση και προς το περιβάλλον !!!!
Σήμερα βρεθήκαμε στην κοιλάδα μικροί και μεγάλοι για να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτήν που τόσα πολλά μας προσφερει,αλλά και να την κάνουμε ακόμη πιο όμορφη μαζεύοντας ό,τι σκουπιδι υπάρχει.
Εμείς ως ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία μας και βάλατε την πινελιά σας στο όμορφο κάδρο της κοιλαδας!!!!
Υγ.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κοινότητας Σερρων Γιώργο Ριζο αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο Ταιρη Γεώργιο που μερίμνησαν ώστε να έχουμε όλοι μας γάντια-μάσκες-σακούλες.
Την έφορο της καλλιλτεχνικης κολυμβησης Θωμαη Θεοδωριδου,το τμήμα Χάντμπολ του Πανσερραικου που εκπροσωπήθηκε από τον Φουντουκίδη Αλέξανδρο,
το τμήμα του τέννις Σ.Α.Σ και τον Γραμματοπουλο Αρη που ήταν εκεί με μια ομαδα αθλητών αλλά και τον σύνδεσμο φιλων του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ RED LIONS με τον εκπρόσωπο τους George Leonof!!
Θα παρακαλούσαμε τους συμπολίτες μας καπνιστες που απολαμβάνουν την βολτα τους να προσέχουν τις γόπες τους……Ο αριθμός των αποτσίγαρων που μαζέψαμε ξεπέρασε τις 5000………
ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….

Το νέο τμήμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ είναι γεγονός και δημιουργήθηκε για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού.

Σκοπός του νέου τμήματος είναι να διαδώσει το ελεύθερο τρεξιμο (χαλαρό βάδην,τροχάδην,jogging)σε ατομα κάθε ηλικίας άνδρες,γυναίκες,παιδιά αλλά κ να τους μυήσει στη μαγεία των αγωνων των μεσαίων και μεγάλων αποστασεων σε χωμάτινες ή ασφάλτινες διαδρομές.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Αν θέλεις να γίνεις φίλος ή αθλητης του νέου τμήματος του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ δεν χρειαζεται να είσαι επαγγελματίας αθλητης ή να έχεις διανύσει εκαντονταδες χλμ ως ερασιτέχνης αθλητης ούτε καν να αγαπάς το τρεξιμο,το μόνο που χρειαζεται είναι να θέλεις να ανακαλύψεις μέσα από τον υγιεινό τρόπο ζωής ένα καινούριο για εσένα εαυτό.

Υπεύθυνοι τμήματος
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6973440049
ΑΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6936180901
ΣΑΠΑΡΔΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 6944164472