ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμαρχος Σιντικής: Στην τελετή ονοματοδοσίας του Επιχειρηματικού Κέντρου Serexpo «Χρήστος Μέγκλας» ο Φώτης Δομουχτσίδης

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης παραβρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη σε επιχειρηματικό κέντρο Serexpo «Χρήστος Μέγκλας». Μάλιστα, τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της συζύγου του αείμνηστου Χρήστου Μέγκλα κας.Ελίζας Κουγιουμτζόγλου και του γιου του Βασίλη, της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων του Νομού, αλλά και συνδικαλιστικών φορέων του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Δήμος Σιντικής και δη ο Δήμαρχος κ.Φώτης Δομουχτσίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση ονοματοδοσίας και τιμής της μνήμης του Χρήστου Μέγκλα, με τον οποίο, πέρα από την άψογη συνεργασία, τον συνέδεαν και στενοί φιλικοί δεσμοί.

 

Ο αείμνηστος Πρόεδρος του ΕΒΕΣ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα επιχειρηματικά και όχι μόνο δρώμενα και είναι σίγουρο πως η απουσία του μόνο ζημιογόνα μπορεί να είναι για το Νομό Σερρών. Ο Χρήστος Μέγκλας θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη όλων για τη συνεχή και αδιάκοπη προσπάθειά του ο Νομός Σερρών να λάβει τη θέση που του αξίζει. Αυτό τονίστηκε και στην προβολή σχετικού βίντεο, που προβλήθηκε λίγο πριν τη δεξίωση.

 

Παρουσία του Δήμου Σιντικής σε Serres Agribusiness και εγκαίνια του Σταθμού του ΚΤΕΛ Ν.Σερρών στο Στρυμονικό

Οι εργασίες του 1ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας “Serres Agribusiness ξεκίνησαν από το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.Γεώργιος Στύλιος και η Γενική Γραμματέας  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα.Χριστιάνα Καλογήρου. Τον Δήμο Σιντικής εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού κ.Λεωνίδας Λεωνάκης.

  

Την ίδια μέρα στις 12.30 τελέστηκαν και τα εγκαίνια του νέου Σταθμού του ΚΤΕΛ Ν.Σερρών στο Στρυμονικό από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Κώστα Καραμανλή με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας κ.Στάθη Ζαπρίδη να εκπροσωπεί τον Δήμο Σιντικής.

  

Σχετικές ειδήσεις

Πρόστιμο 165.000 ευρώ σε τυροκομική εταιρεία για παραβίαση κανόνων ΠΟΠ στη φέτα

Serres24

Κώστας Μπούμπας – Ας του πει κάποιος να σοβαρευτεί

Serres24

Σέρρες – Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα rapid tests σε Καμήλα και Σκοτούσσα

Serres24