ΣΕΡΡΕΣ

Δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών η παραχώρηση έκτασης στον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών μετατέθηκε η συζήτηση του εισήγησης του ΟΠΑΚΠΑ να γίνει δεκτό το αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραϊκος για την παραχώρηση 45 στρεμμάτων στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα της αναβολής του θέματος, αφού όπως είπε, πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μιας ειδικής συνεδρίασης. Αλλά και ο φάκελος που συνοδεύει το αίτημα του ΜΓΣ να είναι πλήρης .
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, δεν έγιναν δεκτές οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης και το αίτημα για αναβολή . Οπότε το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, όπου με ψήφους 21 -18 πέρασε η αναβολή.

Για το θέμα υπήρχε θετική ομόφωνη γνωμοδότηση από το ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ ο οποίος συζήτησε το θέμα στις 19/5, μετά από αίτημα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός είχε υποβάλει και στο παρελθόν το ίδιο αίτημα για έκταση 52 στρεμμάτων, αλλά η προηγούμενη δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη, απέφευγε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο,  κάνοντας αναφορά στις αντιδράσεις άλλων αθλητικών σωματείων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών.