ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δανία: Δημοσιογράφος κάνει σεξ σε swinger κλαμπ για να γίνει πιο αληθινό το ρεπορτάζ (βίντεο)

Ήθελε να κάνει πιο ρεαλιστικό το ρεπορτάζ της για το άνοιγμα των swingers clubs στη Δανία μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και έτσι είχε την έμπνευση να πάρει συνέντευξη από έναν πελάτη καθώς έκανε σεξ μαζί του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Δανή δημοσιογράφος ηχογράφησε τον εαυτό της να κάνει σεξ σε γνωστό κλαμπ γνωριμιών και ανταλλαγής συντρόφων, με το ηχητικό ντοκουμέντο, μάλιστα, να μεταδίδεται ζωντανά σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας και βέβαια μέσω social media να κάνει τον γύρο του κόσμου. Υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις με την 26χρονη, ωστόσο, να υπερασπίζεται τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το ρεπορτάζ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εμπειρία της ήταν «εντελώς φυσική» – στο πλαίσιο της δουλειάς της.

Στο ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρεται πως η Λουίζ από τη Δανία επισκέφθηκε το «Swingland» στο Ishøj, κοντά στην Κοπεγχάγη, πριν από λίγους μήνες κάνοντας ρεπορτάζ για το πώς ανοίγουν εκ νέου τα σεξ κλαμπ μετά τη χαλάρωση των περιορισμών της νόσου Covid-19 στη χώρα. Το ηχητικό κλιπ έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του «Radio 4» στις αρχές Μαρτίου και έκτοτε «ανέβηκε» και στο Twitter, με τη δημοσιογράφο να βγάζει διάφορους ήχου και ταυτόχρονα να παίρνει συνέντευξη από τον πελάτη του κλαμπ, με την οποίο την ίδια ώρα κάνει σεξ.

Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Bild», κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, η Λουίζ τον ρωτάει: «Τι βλέπεις αυτή τη στιγμή;» με τον άντρα να της απαντά ότι κοιτάζει μια πανέμορφη γυναίκα που δεν είχε προσπαθήσει ποτέ άλλοτε να επισκεφθεί swinger κλαμπ. Η Λουίζ υποστηρίζει στο ηχητικό κλιπ ότι πέρασε αρκετές ώρες με τους πελάτες του σεξ κλαμπ, αλλά το ηχητικό κλιπ που κοινοποιήθηκε, διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά. Μιλούσαν όλοι μαζί πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στο μπαρ, προτού πάνε σε ένα μεγάλο κρεβάτι.

Η ίδια δηλώνει στην εφημερίδα Bild: «Είναι ένα μεγάλο κρεβάτι στη μέση ενός δωματίου, με προσκαλούν μέσα. Θέλουν να μου δείξουν τι κάνει κανείς σ’ ένα swinger κλαμπ και στη συνέχεια άρχισαν να αγγίζουν το σώμα μου». Αν και όπως είπε, δεν είχε προγραμματίσει να κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, υποστήριξε: «Για μένα, είναι πολύ φυσικό. Είναι μέρος της δουλειάς μου να δώσω μια εικόνα για έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουν όλοι πρόσβαση». Πρόσθεσε ότι «χαλάρωσε τους καλεσμένους» που αρχικά ήταν «απρόθυμοι» να συμμετάσχουν στη συνέντευξη και φαίνονταν νευρικοί για το μικρόφωνο που είχε μαζί της. «Ήταν ωραίο που κατά κάποιον τρόπο δημιούργησα εμπιστοσύνη στον μικρόκοσμό τους», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του ηχητικού κλιπ, διάρκειας 2 λεπτών, η δημοσιογράφος ακούγεται να κάνει ερωτήσεις στους πελάτες ενώ ακούγονται κάποιοι να λαχανιάζουν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη συνέχεια, ακούγεται να ρωτάει έναν πελάτη για τις εμπειρίες του στο κλαμπ, ενώ κάνει σεξ μαζί του.

Πηγή: enikos.gr