ΕΛΛΑΔΑ

Χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι πια μαζί. Έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, που δημοσιεύει και κοινή δήλωσή τους. “Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί” είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Ωστόσο, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας, κάνοντας ένα restart στην καθημερινότητά του.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά στη Σαμοθράκη, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεμίζει τις μπαταρίες του, μιας και καλλιτεχνικά έχει πολλά σχέδια στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος να τα υλοποιήσει.