ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χειροπέδες σε 58χρονο: Φωτογράφιζε κρυφά ανήλικες σε κολυμβητήριο

Το ρόλο ενός 58χρονου, ο οποίος συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικους μέσα σε κολυμβητήριο στα βόρεια προάστια, ερευνούν οι αρχές ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χθες Κυριακή 7/5 οι αστυνομικοί μετά από καταγγελία, εντόπισαν τον άνδρα μέσα στο δημοτικό κολυμβητήριο και τον προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας.

Η καταγγελία έλεγε ότι χωρίς κανένας να το γνωρίζει, φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια τα οποία φορούσαν μαγιό και έκαναν την προπόνησή τους. Μάλιστα όταν αστυνομικοί της άμεσης δράσης τον εντόπισαν, βρήκαν πάνω του φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, ενώ είχε κατασκευάσει και ένα ειδικό κάλυμμα για τη φωτογραφική μηχανή, ώστε να μην μπορεί να αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς έκανε. Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ακόμα και στο σπίτι του βρέθηκαν βιντεοκάμερες αλλά και κάρτες μνήμης όπου μαζί με τρεις υπολογιστές κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί τι ακριβώς συνέβαινε και ποιος ήταν ο σκοπός του άνδρα που συνελήφθη.

Πηγή: cnn.gr