Χωρίς κατηγορία

Χαρδαλιάς για Σέρρες: 239 ενεργά κρούσματα – 442 σε καραντίνα

Κάνουμε προσπάθεια να αποφύγουμε το lockdown στις Σέρρες τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Έκκληση στον κόσμο να εφαρμόσει πιστά τα μέτρα. Εκατοντάδες τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή. Στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στις Σέρρες. Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

“Κάνουμε προσπάθεια για να αποφύγουμε το lockdown και τα πιο δύσκολα μέτρα”, τόνισε ο υφυπουργός και κάλεσε τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους νέους να πειθαρχήσουν στα μέτρα. “Οι νέοι είναι σύμμαχοί μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νικος Χαρδαλιάς συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη, όλων των Δημάρχων της περιοχής, καθώς και των επιχειρησιακά συναρμόδιων υπηρεσιών, με σκοπό να διασφαλιστεί ο πλήρης συντονισμός των τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως “στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, 239 είναι τα ενεργά κρούσματα και 442 σε καραντίνα. Η συντριπτική τους πλειοψηφία εντοπίζεται στο Δήμο Σερρών”.