ΕΛΛΑΔΑ

Big Brother: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη διαρροή του ροζ βίντεο

Σάλος προκλήθηκε πριν από μερικές μέρες όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο και σε διάφορες ιστοσελίδες βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο μέσα από το σπίτι του Big Brother.

Το βράδυ της Πέμπτης 25.11, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έστειλε ανακοίνωση για τη διαρροή του ροζ βίντεο, δηλώνοντας πως ήδη έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να βρεθούν όσοι το έκλεψαν και το διέρρευσαν στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Big Brother

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες»