ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Ξεκινάει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Με -6 βαθμούς θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα ο Άρης καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι μετά την εισήγηση της επιτροπής δεοντολογίας για την υπόθεση Λάσκοφ.

Άμεση θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στην οποία επικρατεί απίστευτη οργή και που κάνει λόγο για σκάνδαλο. Ακολουθεί ανακοίνωση σε λίγα λεπτά.

Θυμίζουμε ότι στην απολογία του ο Άρης τόσο ενώπιον της δεοντολογίας όσο και της εφέσεων απέδειξε ότι δεν είχε το παραμικρό κίνητρο ώστε να προβεί σε πλαστογραφία.

Μεγαλύτερος σύμμαχός της σε αυτή ήταν η ομολογία του ίδιο του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή και του συνεργάτη του που ομολόγησαν ότι έκαναν οι ίδιοι την πλαστογραφία προκειμένου ο Λάσκοφ να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Κι όμως η ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο Άρης έχει εμπλοκή παρότι ακόμη και η σφραγίδα της ΠΑΕ είχε πλαστρογραφηθεί από την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, ενώ αρχικά η όποια απόφαση έβγαινε θα αφορούσε το προηγούμενο πρωτάθλημα, η επιτροπή εφέσεων καθυστέρησε χαρακτηριστικά να τη βγάλει, με αποτέλεσμα να αποφανθεί τώρα ότι η ποινή θα πρέπει να ισχύσει από το νέο πρωτάθλημα!

Πλέον, οι κίτρινοι θα προσφύγουν στο CAS ελπίζοντας στην ανατροπή της απόφασης και στη δικαίωσή τους.

Πηγή: sportime.gr