ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο – Παραμένει άταφη 4 μήνες, γιατί οι συγγενείς δεν αναγνωρίζουν ότι πέθανε από κορωνοϊό (Βίντεο)

Δεν υπάρχει τέλος με τα παράδοξα των αρνητών του κορωνοϊού, που αρχίζουν και παίρνουν διαστάσεις επικινδυνότητας ακόμα και για τη δημόσια υγεία. Η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου είναι πέραν κάθε φαντασίας.

Συγκεκριμένα όπως είπε μιλώντας στο Open TV, εδώ και τέσσερις μήνες μία νεκρή γυναίκα παραμένει άταφη, γιατί οι συγγενείς της επιμένουν να γίνει νεκροτομή, καθώς θεωρούν ότι δεν πέθανε από κορωνοϊό!

Η συγκεκριμένα γυναίκα από την 1η Ιουνίου βρίσκεται στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου Αττικόν, γιατί δεν δέχονται την αιτία θανάτου, τις επιπλοκές δηλαδή από κορονοϊό, «Για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός δεν σέβονται καν τους νεκρούς. Τους αφήνουν μήνες στο νεκροθάλαμο, προκειμένου να πάρουν άδεια για να γίνει η νεκροτομή. Υπάρχει πλέον θέμα για τη δημόσια υγεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Για να γίνει νεκροτομή πρέπει να υπάρξει εισαγγελική άδεια, κάτι που οι συγκεκριμένοι συγγενείς σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν έχουν λάβει, με αποτέλεσμα να έχουν οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, και πλέον αναμένεται απόφαση. Στο μεταξύ όμως η νεκρή γυναίκα παραμένει στο νεκροθάλαμο του Αττικού νοσοκομείου.

Το ιδιαίτερα επικίνδυνο πλέον ζήτημα έθιξε και ο κ. Βανταράκης, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Πάτρας, ο οποίος μιλώντας με τη σειρά του στο Open, έκανε λόγο για τεράστιο ζήτημα ειδικά στην πόλη της Πάτρας «Αναγκάζονται και αφήνουν νεκρούς σε φορεία στους διαδρόμους. Οι ψυκτικοί θάλαμοι είναι γεμάτοι με covid και δεν μπορούν να πάρουν σειρά άλλες περιπτώσεις».

Πηγή: reader.gr