ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Έφοδος της Αστυνομίας στις φυλακές Νιγρίτας – Ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά

Στο επίκεντρο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου το Σωφρονιστικό Κατάστημα Νιγρίτας Σερρών, όπου πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος με τη συμμετοχή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών, μαχαιριών και απαγορευμένων ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ συνελήφθησαν τρεις κρατούμενοι.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, μαχαίρια και ηλεκτρονικές συσκευές που απαγορεύεται να βρίσκονται στην κατοχή κρατουμένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 4,2 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο μαχαίρια, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και μία συσκευή ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi με κάρτα SIM.

Από την αστυνομική επιχείρηση προέκυψαν τρεις συλλήψεις κρατουμένων. Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 34 και 46 ετών, καθώς και έναν 47χρονο υπήκοο Νιγηρίας.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποτελέσουν μέρος της σχετικής δικογραφίας, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.