Την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 280.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Πεντάπολης ανακοίνωσε η βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Αραμπατζή, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η χρηματοδότηση εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΤΠΑ 2026-2030 – Υποπρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού» και φέρει την υπογραφή της Υπουργού Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννης Βρούτσης.
Συγκεκριμένα η κ. Αραμπατζή έγραψε:
«Με την υπογραφή της Υπουργού Παιδείας @sofia_zacharaki & του αναπληρωτή Υπουργού @ivroutsis_ , η απόφαση της χρηματοδότησης του Δημοτικού Γηπέδου Πεντάπολης, ύψους 280.000 Ευρώ από το πρόγραμμα « ΤΠΑ 2026-2030 Υποπρόγραμμα τομέα αθλητισμού» είναι γεγονός.
Ένα έργο υποστήριξης των αθλητικών υποδομών του τόπου μας, ενίσχυσης της περιφέρειας και της υπαίθρου.
Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα παραλάβει ονομαστική πρόσκληση για να ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες».


