ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σέρρες: Μαθήτριες και μαθητές του 15ου Δημοτικού σχολείου παρέδωσαν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Σε μία σπουδαία πράξη προσφοράς, εθελοντισμού και αλληλεγγύης προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2025, οι μαθήτριες και οι μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Δ’ τάξης ανέλαβαν πρωτοβουλία συγκέντρωσης φαρμάκων, τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σερρών, ενισχύοντας το έργο του και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Πριν από την παράδοση των φαρμάκων, οι μαθήτριες και οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Σερρών, όπου τους υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δομών Χρυσούλα Καρασουλτάνη και η υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Μεταξία Καραμανάβη.

Η Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους, τονίζοντας ότι «οι μικροί μαθητές με τις πράξεις τους, δίνουν παράδειγμα ανθρωπιάς και μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον της κοινωνίας μας».

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δομών, ευχαρίστησε τόσο τις μαθήτριες και τους μαθητές, όσο και τις εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και τη στήριξή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου.

Τέλος, οι μικροί δημότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου Σερρών.