Η τύχη χαμογέλασε πλατιά σε έναν υπερτυχερό παίκτη του Τζόκερ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος στη χθεσινή κλήρωση κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ!
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στην περιοχή της Χαριλάου, κάνοντας τον μεγάλο νικητή εκατομμυριούχο μέσα σε ένα βράδυ.
Το ίδιο πρακτορείο είχε ακόμη περισσότερους λόγους να πανηγυρίζει, καθώς 19 δελτία της 2ης κατηγορίας (5 επιτυχίες) βρέθηκαν επίσης να είναι τυχερά, κερδίζοντας από 100.000 ευρώ το καθένα.
Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2976ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €5.762.367,64.
Επίσης, είκοσι (20) τυχερά δελτία βρέθηκαν στη 2η κατηγορία (5), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19/10/2025 είναι €1.000.000 τουλάχιστον.