Με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Θεόδωρο Βάγια συναντήθηκε η Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κα Φωτεινή Αραμπατζή.
Στη συνάντηση η Σερραία Βουλευτής έθεσε στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος καίρια θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σερρών), όπως:
- Την ενίσχυση του στόλου της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σερρών. Άλλωστε, προ ημερών ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης είχε ενημερώσει την κα Αραμπατζή για την κατανομή δύο πυροσβεστικών οχημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών μέσω του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ».
- Την αναβάθμιση των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Σιδηροκάστρου και Νιγρίτας.
- Το αίτημα της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σερρών για κατανομή δύο θέσεων από την επικείμενη προκήρυξη Πυροσβεστών Επταετούς Θητείας.
“Η προστασία του φυσικού μας πλούτου, των πανέμορφων ορεινών όγκων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και η διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας για τις γυναίκες και τους άντρες της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σερρών αποτελεί ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΕΛΗΜΑ!“, σημείωσε η κα Αραμπατζή.