ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες: «Μουσικό ταξίδι 2025» – Διπλή μουσική βραδιά από τη Γιορτή Τέχνης στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο Σύλλογος «Γιορτή Τέχνης Σερρών» συμμετέχει δυναμικά στις εορταστικές εκδηλώσεις «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, με τη μουσική παράσταση «Μουσικό Ταξίδι 2025».

📅 Οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Τρίτη 17 Ιουνίου 2025, στο Θερινό Θεατράκι Καλλιθέας (πίσω από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών)
  • Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, στην πλατειούλα του Κατακονόζι

🕘 Ώρα έναρξης: 21:15

Η μουσική βραδιά χωρίζεται σε δύο μέρη, προσφέροντας στο κοινό ένα πολυδιάστατο άκουσμα:

🎼 Πρώτο Μέρος (21:15 – 22:40):

Το μουσικό σύνολο Cantare θα ερμηνεύσει τραγούδια του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, με ιδιαίτερη ευαισθησία και δημιουργική προσέγγιση.

Συμμετέχουν οι:
Έλσα Αραβίδου, Μαρία Γκόγκα, Γιώργος Ελληνούδης, Χρύσα Καρρά, Άννα Κόνιαλη, Κωνσταντίνα Ευστρατίου, Αγγέλα Ματζιάρη, Μιχάλης Μπουρέλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πελιτάρης, Χρήστος Πολατίδης, Δημήτρης Χίτζος, Βασίλης Κοσλίδης, Ευαγγελία Λαζαρίδου, Ιωάννα Καλφόγλου, Σμαρώ Βουτσά, Δέσποινα Παρούση, Ρίτα Τασάκου.

🎶 Δεύτερο Μέρος (22:40 – 23:30):

Οι Αστέρες της Ταβέρνας θα συνεχίσουν το μουσικό ταξίδι με αγαπημένα ρεμπέτικα, προσκαλώντας το κοινό σε μια βραδιά νοσταλγίας και αυθεντικής διασκέδασης.

Συμμετέχουν οι:
Βασίλης Φασούλας, Τάσος Αφεντούλης, Χρήστος Πολατίδης, Γιώργος Ελληνούδης, Πασχάλης Σαμαράς, Κώστας Θεοδωρίδης.

🎟 Η είσοδος είναι ελεύθερη.
🔔 Δεν υπάρχει κυλικείο στους χώρους των εκδηλώσεων, γι’ αυτό συνιστάται το κοινό να έχει μαζί του τα απαραίτητα (νερό, αναψυκτικά, μπύρες κ.ά.).

🙏 Στο τέλος της εκδήλωσης, παρακαλείται το κοινό να συμβάλλει στη διατήρηση της καθαριότητας των χώρων.

Η παράσταση «Μουσικό Ταξίδι 2025» αποτελεί μια ωδή στη σύγχρονη ελληνική μουσική παράδοση, με συμμετοχές που τιμούν την τοπική καλλιτεχνική δημιουργία και το μεράκι της συνεργασίας.