ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο όμιλος ΙΤΑ βραβεύτηκε για τη διαρκή προσφορά του στην ανάπτυξη του νομού Σερρών

Για τη διαρκή προσφορά του στην ανάπτυξη του νομού Σερρών, βραβεύτηκε ο όμιλος ΙΤΑ, με της εταιρίες του ΘΕΡΜΗ, ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ και ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της SEREXPO 2024, το Επιμελητήριο Σερρών απένειμε την τιμητική διάκριση στη διευθύνουσα σύμβουλο του ομίλου ΙΤΑ Μανταλένα Γερασίμου.

Την απονομή στην κ. Γερασίμου έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Πουρνάρης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Σπυρόπουλος εξήρε την προσφορά του ομίλου ΙΤΑ στον τόπο και την αρωγή του στους φορείς, αυτοδιοικητικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς.
«Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία»

Παίρνοντας τον λόγο, η κ. Γερασίμου συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχαρίστησε για το βραβείο, χαρακτηρίζοντάς το, «επιστέγασμα μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μεταξύ των σερραϊκών εταιριών του ομίλου μας, της ΘΕΡΜΗΣ, της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ και της ΜΗΔΙΚΗΣ, με την τοπική κοινωνία».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους εργαζόμενους των εταιριών του ομίλου ΙΤΑ που «δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για τις πιο ποιοτικές και έχουν σημαντική συμβολή στο βραβείο».
Τις δικές του ευχαριστίες εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος των εταιριών ΘΕΡΜΗ, ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ και ΜΗΔΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, Ιωάννης Μυλωνάκης, χαρακτηρίζοντας «ιδιαίτερη τιμή» τη βράβευση για «την πρόοδο και την ανάπτυξη των εταιριών μας»