ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανσερραϊκός: Νέος προπονητής ο Χουάν Φεράντο

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο είναι ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία και θα κάθεται στον πάγκο του Πανσερραϊκού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Χουάν Φεράντο επιστέφει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μετά το πετυχημένο πέρασμα του από την Ινδία (όπου πήρε δύο Κύπελλα, αρχικά ένα με την Γκόα κι ένα με την Μοχούτ Μπαγκάν) και από την Κύπρο και την ΑΕ Λάρνακας από την οποία αποχώρησε στις αρχές Αυγούστου μετά τον αποκλεισμό της στο Conference League από την Ουγγρική Πακς.

Ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού ξεκίνησε την προπονητική σε ηλικία μόλις 18 ετών και μετά από πολλούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Μαθητής της Masia. Για να γίνει προπονητής αποφοίτησε από τη σχολή της Εσπανιόλ, ενώ έκανε την πρακτική του στην Μπαρτσελόνα Β.

Το 2014 ήρθε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, ο οποίος αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ αλλά μετά από δύο αγώνες αποχώρησε.

Το 2017 ανέλαβε τον νεοϊδρυθέντα σύλλογο του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Βόλου στη Γ εθνική τον οποίο μέσα σε δύο χρόνια οδήγησε στη Σούπερ Λιγκ.

Πηγή: ertnews.gr