ΣΕΡΡΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιμελητήριο Σερρών: Μετά τις 5 συναυλίες τι; – Που είναι η επιχειρηματικότητα;

Αυτό προμοτάρει ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς, στο κεντρικό spot της “Επιχειρηματική έκθεσης” που μξεκινά την Τετάρτη 18/9.

Εν τω μεταξύ αν ρωτήσεις 100 σερραίους επιχειρηματίες (άντε και από τους γυρω νομούς) μια άλλη εκδήλωση Επιχειρηματική που θα διοργανωθεί στις πέντε ημέρες της έκθεσης, και οι 100 θα σου απαντήσουν: Μαραβέγιας, Ζωϊδάκης, Ζοζεφιν, Δαντης, Αντύπας!!! (άπαντες επιχειρηματίες τραγουδιστές που θα είναι, πανάξια, οι μόνοι κερδισμένοι της έκθεσης).

Φανταζόμαστε πως μόνο αυτό δεν ήταν το όραμα του αείμνηστου Χρήστου Μέγκλα, ο οποίος είχε μεν τις συναυλίες για “κράχτες”, όμως διοργανώνονταν παράλληλα και πάμπολλες επιχειρηματικές εκδηλώσεις, συνέδρια, στρογγυλά τραπέζια, B2B, με προσκεκλημένους επιχειρηματίες και επιμελητήρια, ακόμη και από το εξωτερικό.

Φέτος, τα μόνα που κρατήθηκαν για τα…προσχήματα, το Agrobussiness Forum, το Β2Β, και τα …βραβεία Επιχειρηματικότηταςγια τα οποία δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, εκτός από τις γενικές …αφίσες!!! Ενω φυσικά αυτά τα τρια επισκιάζονται από τις πέντε μουσικές συναυλίες!

Για κατάλογο εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση… ούτε λόγος (Πάτε να δείτε …μπρε, που θέλετε να ξέρετε από πριν ποιον και που θα δείτε… κάτι σαν Kinder έκπληξη)

Κι όλα αυτά βέβαια με τις χορηγίες της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου  Σερρών, συνένοχοι κι αυτοί (μην χάσουν) σε αυτού του είδους ανάπτυξη του “ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” στις  Σέρρες!

Αλήθεια φέτος ποια είναι η τιμώμενη Περιφέρεια;;;

Ακόμη περιμένουμε τον απολογισμό της SEREXPO 2023, τον οποίο υποσχέθηκε ο κ.Μαλλιαράς και το τι αντίκτυπο είχε στο σερραϊκό ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ!

ANTE BRE από τώρα και του χρόνου!!! η ελληνική σόου μπιζ θα είναι εδώ!

Πηγή: anexartitos.gr,