Χωρίς κατηγορία

Πελώνη: «Πάσχα στην πόλη»

Πάσχα στην πόλη θα κάνουμε εκτός εξαιρετικού απροόπτου καθώς η κυβέρνηση δεν επιθυμεί της άρση της απαγόρευσης στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Άλλωστε, τη θέση αυτή επιβεβαίωσε και με το πιο ξεκάθαρο τρόπο η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

«Εισήγηση και θέση της κυβέρνησης είναι να μην επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Δεν πρέπει να ρισκάρουμε, γιατί έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να κοιτάμε και το μετά. Δεν πρέπει να χύσουμε τελευταία στιγμή την καρδάρα με το γάλα. Προσβλέπουμε σε ένα καλό καλοκαίρι» είπε η κ.Πελώνη.

«Θα ήταν ρίσκο να επιτραπεί η μετακίνηση γιατί θα μεταφερθεί το ιικό φορτίο σε άλλες περιοχές που δεν έχουν τις δυνατότητες που έχει το ΕΣΥ στην Αθήνα» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις η κ.Πελώνη δεν απέκλεισε αυτές να γίνουν ακόμη και σήμερα το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια εφόσον η επιτροπή που θα έχει συνεδριάσει νωρίτερα θα δώσει τις τελικές εισηγήσεις της.