Χωρίς κατηγορία

Δήμος Σερρών: Απευθείας ανάθεση 24.300 ευρώ σε διαφημιστική της Θεσσαλονίκης

ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση «Παροχή Υπηρεσιών Δράσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης» στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με Παράρτημα Ρομά» , προϋπολογισμού 24.552,00 € με Φ.Π.Α.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Την απευθείας ανάθεση στην επιχείρηση με την επωνυμία ΡΟΖΑ ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΜΟΝΙΚΕ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ), έδρα ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και ΑΦΜ 998098542 Δ.Ο.Υ. Ζ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, της υπηρεσίας «Παροχή Υπηρεσιών Δράσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης» στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με Παράρτημα Ρομά», όπως παρακάτω:

που θα ανταποκρίνεται στις τεχνικές προδιαγραφές της υπ΄αριθ. 6/2020 μελέτης του τμήματος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης – Ποιότητας & Αποδοτικότητας του Δήμου Σερρών.

2. Ωφελούμενη υπηρεσία είναι το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με Παράρτημα Ρομά, δομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και η ανάθεση θα παρακολουθείται από την αντίστοιχη Επιτροπή Παρακολούθησης σε συνεργασία με το τμήμα Προγραμματισμού – Ανάπτυξης – Ποιότητας & Αποδοτικότητας του Δήμου Σερρών.
3. Η παρούσα ανάθεση θα εκτελεστεί σε διάστημα έξι (6) μηνών από την ημέρα της υπογραφής της Σύμβασης. Η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παραταθεί με τη σύμφωνη γνώμη του
αναδόχου προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενες αποκλίσεις στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησή της λόγω περιορισμών που επιβάλλονται λόγω πανδημίας.
4. Η συνολική αξία της ανάθεσης είναι 24.306,48 € με ΦΠΑ.
5. Η παραλαβή της σύμβασης και το σχετικό πρωτόκολλο θα εκδοθούν από την Επιτροπή παραλαβής.

Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί η ένσταση του άρθρου 127 του Ν.4412/2016. Η προθεσμία για την άσκηση της ένστασης και η άσκησή της κωλύουν τη σύναψη της σύμβασης. Κατά τα λοιπά, η άσκηση της ένστασης δεν κωλύει την πρόοδο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Η άσκηση της ένστασης της παραγράφου 1 του άρθρου 127 του Ν.4412/2016 αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση των ενδίκων βοηθημάτων του παρόντος. Πέραν από την ενδικοφανή αυτή προσφυγή δεν χωρεί καμία άλλη τυχόν προβλεπόμενη από γενική διάταξη ενδικοφανής προσφυγή ή ειδική προσφυγή νομιμότητας.*

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΠΥΡIΔΩΝ ΜΙΣΙΡΛHΣ

ΕΔΩ η ανάρτηση στη Διαύγεια