Στη «φάκα» συμμορία που έκλεβε χαλκό

Στη «φάκα» συμμορία που έκλεβε χαλκό

Φόρουμ για τη συνεργασία των χωρών της Βαλκανικής και της Μαύρης Θάλασσας στις Σέρρες
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
O Δημήτρης Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε το ΣΔΕ στις Φυλακές Νιγρίτας

Στην εξιχνίαση κλοπών από επιχειρήσεις και λατομείο στις Σέρρες, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ένας 42χρονου Βούλγαρου σε βάρος του οποίου αλλά και συνέργων του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα, οι προαναφερόμενοι κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2016, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά κλοπές από επιχειρήσεις παραγωγής σκυροδέματος και λατομικών προϊόντων στις Σέρρες, με σκοπό τον προσπορισμό του παράνομου οικονομικού οφέλους.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω διάστημα διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις και ένα λατομείο απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά 30 συσσωρευτές ενέργειας (μπαταρίες) από σταθμευμένα οχήματα των επιχειρήσεων, 150 μέτρα καλωδίων χαλκού, 1500 λίτρα πετρελαίου από τα ρεζερβουάρ των παραπάνω οχημάτων, ηλεκτρονικό υπολογιστή, μικρό ηλεκτρικές συσκευές και 2 Ι.Χ.Φ. οχήματα, τα οποία χρησιμοποίησαν για την μεταφορά των κλοπιμαίων αλλά και την διαφυγή τους.

COMMENTS

WORDPRESS: 0