Στα 100 μέτρα από το τελωνείο του Προμαχώνα διαδηλώνουν οι αγρότες

Στα 100 μέτρα από το τελωνείο του Προμαχώνα διαδηλώνουν οι αγρότες

Σε σώμα η διοίκηση του Ν.Τ. Σερρών της ΑΔΕΔΥ
Έβρεξε γκολ στις Σέρρες
Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο Αγώνες Φορτηγών

Στα 100 μέτρα πριν από το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, παρατάχθηκαν χωρίς τρακτέρ αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Σερρών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συμβολική διμαρτυρία. Τον δρόμο μπροστά τους εμποδίζουν αστυνομικές δυνάμεις.

Η χρονική διάρκεια που θα μείνει κλειστό το τελωνείο επί ελληνικού εδάφους δεν έχει διευκρινιστεί. Μέλη της συντονιστικής επιτροπής των Σερραίων αγροτών και κτηνοτρόφων, πάντως, επαναλαμβάνουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Η κίνησή μας είναι συμβολική και ένδειξη διαμαρτυρίας στην άρνηση των αστυνομικών δυνάμεων να έρθουμε στο σημείο με τα τρακτέρ μας».

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού έφθασαν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα λίγο μετά τις 10 το πρωί με αγροτικά οχήματα, αλλά και με τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητά τους.

Τα τρακτέρ τους βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, στο ύψος του Λευκώνα, όπου έκαναν την εμφάνισή τους στις 25/1, ενώ έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων σε όλη την περιοχή.

COMMENTS

WORDPRESS: 0