Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster και Drag Day Auto στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster και Drag Day Auto στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Test & Tune Days by PB MotorSports το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο
Ντεμπούτο για το Ρουμανικό Πρωτάθλημα στο Αυτοκινητοδρόμιο
Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο Αγώνες Φορτηγών

Γκάζια, καπνός, αυτοκίνητα και μηχανές σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, κατά τη διάρκεια του 6ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster και του Drag Day Auto που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου.
Την διοργάνωση του εν λόγω πρωταθληματικού γύρου του πλέον δημοφιλούς αθλήματος στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας έχει η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος, ενώ του Drag Day Auto έχει αναλάβει η Serres Race Way.
Το διήμερο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό κι άκρως θεαματικό, καθώς στη πίστα θα φιλοξενηθούν τα πιο δυνατά αυτοκίνητα και οι γρηγορότερες μοτοσυκλέτες της χώρας στις πιο σκληρές αναμετρήσεις του έτους στην ευθεία της πίστας, με μόνιμο αμείλικτο αντίπαλο το χρονόμετρο.
Χιλιάδες φίλων κι οπαδών ήδη ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Λέσχης Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας-ΛΕ.Ν.Ο.Ε. και της Serres Race Way και κλείνουν ραντεβού στις Σέρρες, ώστε ο αγώνας να μετατραπεί σε σπουδαίο γεγονός στο χώρο του Ντράγκστερ.
Τιμή εισιτηρίου:
Σάββατο 5 (πέντε) ευρώ.
Κυριακή 5 (πέντε) ευρώ στην κερκίδα και 10 (δέκα ευρώ) στα paddocks.

COMMENTS

WORDPRESS: 0